top of page

Splošni pogoji poslovanja

Splošne informacije

Spletno mesto je za namen splošnih pogojev pojem, ki zajema vse na spletnem naslovu http://www.zelenikenguru.si 

Ta stran vas obvešča glede delovanja podjetja, zaščiti avtorskih pravic, politike o zbiranju, namenu in uporabi osebnih podatkov, ki se pridobivajo o uporabnikih te spletne strain, ter uporabi piškotkov.

 

Podatki podjetja

Naslov:

ZELENI KENGURU

Natalija Brumec s.p.

Partizanska ulica 27

1.    Nadstropje

2310 Slovenska Bistrica

Tel.: 070 567 467

 

Elektronski naslov:

zelenikenguru@outlook.com - namenjen za vprašanja, pripombe, pohvale

 

Matična številka: 8649499000

 

Davčna številka: 17747414

 

Številka poslovnega računa - TRR: IBAN SI56 6100 0002 4100 288

Kakšen je namen obdelovanja in uporabe vaših podatkov?

  • Vaši podatki so uporabljeni zgolj za tekoče delovanje podjetja; naročanje / odpoved termina, vpogled v napredovanje vašega stanja, ter planiranje nadaljnih tretmajev.

  • Potrditev termina preko elektronske pošte, telefona ali SMS-a.

  • Pošiljanje novic in ponudb preko elektronske pošte, le v kolikor v to privolite.

  • Sodelovanje pri nagradnih igrah, ki vključujejo žrebanje in objavo podatkov o izžrebancih, le v kolikor v to privolite.

 

Vaše osebne podatke bomo uporabili izključno za namene, s katerimi vas seznanimo takrat, ko nam osebne podatke posredujete.

Osebni podatki, ki jih skladno s to izjavo obdelujemo v okviru svoje spletne strani, so namenjeni izključno za našo lastno uporabo. Vaših osebnih podatkov v nobenem primeru ne bomo razkrili tretjim osebam za namen njihovega neposrednega trženja ali prodaje in za katerikoli drug namen, ki ni skladen z namenom, za katerega so bili osebni podatki zbrani. 

Kot posameznik imate pravico zahtevati pregled nad svojimi osebnimi podatki, pod določenimi pogoji pa tudi do njihovega popravka in/ali izbrisa. Poleg tega lahko uveljavljate pravico do omejitve obdelave svojih osebnih podatkov, pravico do ugovora obdelave ter pravico do prenosljivosti podatkov. Če želite biti izbrisani iz naše baze podatkov se prosim obrnite na nas preko elektronskega naslova navedenega zgoraj ali osebno na sedežu.

Zaščita avtorskih pravic


To spletno mesto je izključna last podjetja zelenikenguru.si, zato je prepovedana kakršnakoli zloraba, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vseh zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in izrecnega dovoljenja podjetja zelenikenguru.si

Varstvo osebnih podatkov (PII)

 

Ta izjava o varstvu osebnih podatkov velja od 1.Marca 2020:

Izjava o varovanju osebnih podatkov velja za obdelavo vseh osebnih podatkov v podjetju Zeleni kenguru (v nadaljevanju: podjetje), ki vključujejo osebne podatke o strankah in drugih posameznikih, ki so obiskali naše spletno mesto ali izrazili željo po sodelovanju z direktim kontaktom preko emaila ali spletne strani (v nadaljevanju: stranka). Podjetje in lastnik spletnega mesta je upravljavec osebnih podatkov stranke.

Vsebina te izjave se lahko kadarkoli spremeni, zato je njena zadnja različica vedno dostopna na naši spletni strani. Če bi v izjavi prišlo do sprememb, ki bi bistveno vplivale na obdelavo vaših osebnih podatkov, se vas o tem obvesti preko elektronske pošte.

Katere osebne podatke obdelujemo za namene poslovanja, naročanja in odpovedi terminov?

IP naslov

Piškotke

Ime in Priimek

Elektronski naslov

Telefonska številka

Piškotki (Cookies)

 

Zakon o elektronskih komunikacijah ima pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, ki so shranjeni na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Zakon uporabe piškotkov ne prepoveduje, ampak le zaostruje določena pravila. Gre za pravila pod kakšnimi pogoji in kako je piškotke ter podobno tehnologijo dovoljeno uporabljati. Namen zakona je, da se uporabnika spletnih strani s piškotki seznani, ter da se mu ponudi izbira, s katero se uporabnik odloči, ali želi, da spletna stran na tak način spreminja njihove aktivnosti na spletu.

Piškotki so namreč male datoteke, sestavljene iz zaporedij črk in številk. ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotek se naloži uporabniku na računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Njihovo shranjevanje pa je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki sami po sebi ne prepoznajo individualnega uporabnika, pač pa računalnik, ki je bil uporabljen pri dostopu na spletno stran.

bottom of page